Diensten

 

servicesLVD Bouwmanagement B.V. is gespecialiseerd in:

  • Dak renovatie
  • Dak reparatie
  • Nieuwbouw
  • Dak inspecties
  • Dak isolatie

LVD Bouwmanagement B.V. biedt u haar diensten aan op projectbasis.

Dak Renovatie

LVD Bouwmanagement is gespecialiseerd in kleine en grote dakrenovatie projecten. Een dak is een belangrijk onderdeel van uw woning en is belangrijk dat deze in goede staat is. Twijfelt u aan de staat van uw dak dan is het verstandig om er naar te laten kijken.

Dak reparatie

Heeft u last van een lekkage of is er schade ontstaan aan uw dak. Blijf niet te lang zitten met lekkages maar laat het oplossen. Veel ernstige problemen op het dak ontstaan door lekkage die niet verholpen worden. Hierdoor moet u denken aan hout rot en schimmels. Zorg dat u deze problemen voorkomt en laat uw dak repareren.

Dak isolatie

Door uw dak te isoleren kunt u besparen op uw energie kosten. De ruimte onder het dak zal comfortabel worden om ook hier een bewoonbare ruimte van te maken. door middel van isolatie aan de buitenzijde van het dak aan te brengen onder de dakpannen krijgt het volledige dak een isolerende laag erom heen.

Dak inspectie

Het dak is belangrijk voor de bouwkundige staat van een woning of bedrijfspand. Na verloop van tijd gaat een dak vaak kleine gebreken vertonen. De dakbedekking, nokvorsten of de gootdelen kunnen bijvoorbeeld gaan scheuren, waardoor lekkage of energieverlies, ontstaat.

Nieuwbouw

LVD bouwmanagement maakt ook daken op nieuw bouw woningen of gebouwen. voor zowel aannemers als voor de particulieren. Tijdens het bouwen van een nieuwbouw komt er veel bij kijken. het is daarom fijn om werken uithanden te kunnen geven en er zeker van kunnen zijn dat uw project uitgevoerd word zoals u dat wilt. bij lvd bouwmanagement bent u daar op het juiste adres. wij komen graag langs bij u om een passende aanbieding te maken voor uw nieuwbouw woning